hoe werkt de website?

hoe werkt de website?
1. Doelstelling.
Wil je wel eens op een andere plek vakantie vieren dan in je eigen 2dehuisje, maar komt dat er niet van omdat je al een 2dehuisje heeft welke je niet wil verhuren en waarvan de kosten gewoon doorlopen? De website van 2dehuisjeruil biedt daarvoor een oplossing: RUIL van 2deHUISJE's.

2. Selectie 2dehuisje.
Via de website kan een ruil2dehuisje worden geselecteerd waarmee een gelijktijdige ruil kan worden overeengekomen. In eerste instantie beperkt 2dehuisjeruil zich ruilen van 2dehuisjes in Nederland, maar uitbreiding naar ander landen is in de toekomst mogelijk.

3. Ruilen van 2dehuisjes.
Als je wil ruilen met een ander 2dehuisje kun je als deelnemer een ruilOPTIE nemen. De eigenaar van het ruil2dehuisje wordt daarover per e-mail geïnformeerd. Een ruilOPTIE gaat over in een ruilDEAL wanneer de eigenaar van het ruil2dehuisje de ruilOPTIE accepteert. Tot die tijd kunnen beide eigenaren de ruilOPTIE annuleren of via de website contact informatie uitwisselen.
Een ruilDEAL kan via de website niet meer worden gewijzigd. Na het ingaan van de ruilDEAL worden op de website de adres gegevens van het ruil2dehuisje en de naam en e-mail gegevens van de eigenaar bekend gemaakt aan bij de ruilDEAL betrokken deelnemers zodat rechtstreeks contact tussen de eigenaars buiten de website om kan plaatsvinden.
Tot 4 weken na afloop van een ruilDEAL kan het gastenboek van het ruil2dehuisje worden ingevuld om de ervaring met andere deelnemers te delen.

4. Informatie 2dehuisje.
Deelnemers laden zelf alle relevante informatie naar de website:
a. Foto's (twee daarvan wordt gebruikt in overzicht pagina's).
b. Een korte beschrijving (wordt gebruikt in overzicht pagina's).
c. Een langere beschrijving over wat kan worden verwacht.
d. Informatie over omgeving en activiteiten.
e. Informatie over indeling en inrichting.
f. Beschikbaarheid van het 2dehuisje.
g. Invullen van het gastenboek nadat een ruil heeft plaatsgevonden.
Informatie (a) tot (e) is publiek toegankelijk voor iedere bezoeker van de website. Beschikbaarheid (f) en het gastenboek (g) zijn slechts toegankelijk voor ingelogde deelnemers.

5. Meer uitleg.
Onder de verschillende eerste tabs van het hoofdmenu (selectie, ruilen, upload) is per sectie meer gedetailleerde uitleg beschikbaar over hoe de website werkt.

6. Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deelname aan 2dehuisjeruil, stuur dan het registratie formulier op. Heb je behoefte aan verdere informatie neem dan contact met ons op per e-mail of via het contact formulier van de website. Wij zullen je dan zo snel mogelijk antwoorden.