pagina:

pagina:

2deHUISje: 1001

galerij 1001:
beschrijving 1001:
eerste foto 1001

Vakantiewoning uniek gelegen midden op de 18-holes Golf & Country Club Winterswijk 'de Voortwisch'. Een echte aanrader voor golfers, fietsers en wandelaars!

laatste foto 1001

Ons vakantiehuis maakt deel uit van het kleinschalige bungalowpark 'de Voortwisch' en is gelegen op de 18-holes golfbaan van G&CC Winterswijk. De woning wordt omgeven door houtwallen met oude eiken en langs de woning stroomt een kleine beek.
Achter in de tuin heb je zicht op de afslagplaats van de fraaie hole 9, maar op het overdekte terras worden de privacy en het uitzicht door golfers niet verstoord. Je loopt zo van de woning naar het landelijke en gezellige clubhuis. En als je wilt golfen kunnen er voordelige green-fee arrangementen worden verzorgd.
Naast golfen kun je genieten van fietsen (er zijn 2 fietsen beschikbaar) en wandelen in het coulissen landschap van de Achterhoek. Tripjes naar Duitsland zijn ook zeer de moeite waard. En natuurlijk: heerlijk gastronomisch eten en smullen van lokale lekkernijen.
En om optimaal te genieten van het 'buiten' leven is er een vaste BBQ gestookt op hout en/of houtskool en te bedienen vanaf het terras. Ook als het regent. Goed toeven dus!

omgeving 1001:
karakter: golfbaan
activiteit: golfen, wandelen, fietsen
gegevens 1001:
personen: 4 volwassenen
slapen: 2 slaapkamers, 2 enkele bedden, 1 dubbel bed
algemeen: rookvrij, geen huisdieren
wasgoed: beddengoed en linnengoed aanwezig
aanwezig: centrale verwarming, open haard, douche, aparte toilet, wasmachine, tuin, terras, vaste BBQ, oven, magnetron, afwasmachine, koffiemachine, radio, televisie, dvd-speler, wifi
locatie 1001: