selectie

1 Met onderstaande links of met het submenu van "selectie" kunnen bezoekers van de website deelnemende 2dehuisje's selecteren via de locatie op de kaart, via een lijst met foto en korte beschrijving van alle 2dehuisje's of door het nummer van het 2dehuisje direct in te vullen. Ingelogde deelnemers kunnen met dit menu naast het selecteren van een ruil2dehuisje ook hun eigen pagina selecteren.
2 Via submenu "kaart" kunnen bezoekers en deelnemers rechtstreeks naar de pagina van het uitgekozen ruil2dehuisje gaan door op de marker in de kaart te klikken en vervolgens op de link van het 2dehuisje. De locatie van 2dehuisjes is bepaald aan de hand van de postcode en is daardoor globaal. Voor niet ingelogde bezoekers van de website kan bovendien niet op de kaart worden ingezoemd zodat de locatie van het 2dehuisje uit privacy overwegingen niet nauwkeurig kan worden bepaald.
3 Voor ingelogde deelnemers worden op de kaart en in de lijst alleen ruil2dehuisjes weergegeven. Het eigen 2dehuisje van een ingelogde deelnemer wordt daar dus niet getoond.
4 Via submenu "lijst" krijg je een overzicht van alle deelnemende 2dehuisje's met foto, korte beschrijving en een link naar de pagina van het betreffende 2dehuisje. De 2dehuisje's worden in willekeurige volgorde getoond.
5 Indien het nummer van het te selecteren 2dehuisje bekend is, kun je dit via het submenu "nummer" opgeven om direct naar de desbetreffende pagina te gaan.
6 Op de pagina van een geslecteerd 2dehuisje wordt aan bezoekers van de website slechts een deel van de door deelnemers ge-uploade informatie getoond. De rest van de informatie zoals globale locatie, beschikbaarheid en gastenboek kan op een pagina uit privacy overwegingen alleen door ingelogde deelnemers worden bekeken.
7 Het submenu "mijnpagina" is alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.

Minder uitleg ....

2deHUISJE SELECTEREN OP:

KAART
LIJST
NUMMER

****